Huolenpito ja tuki

IT järjestelmien huolenpito ja tukipalvelut

IT huolenpito ja valvonta

Ennakoiva huolenpito
Jatkuvan ja ennakoivan huolenpidon avulla tietotekniset ylläpitotyöt hoituvat ammattimaisesti ja asiakkaan järjestelmistä, tietoturvasta ja IT-kehittämisestä pidetään systemaattisesti huolta.

Valvonta
Valvontatiimimme monitoroi jatkuvasti asiakkaan laitteistoja ja palveluita. Mikäli ongelmia ilmenee, tarvittavat korjaustoimenpiteet tehdään nopeasti.

Vikaselvitykset, laitehuollot
Järjestelmien ongelmaselvitykset tehdään nopeasti etäyhteydellä. Laiteviat korjataan tai siirretään 3. osapuolen huoltopalveluun sopimuksen mukaisesti ja automaattisesti.

Ohjelmisto- ja turvapäivitykset
Tietoturva- ja muut ohjelmistopäivitykset tehdään automaattisesti, sovitun suunnitelman mukaan.

Dokumentointi, raportointi
Asiakkaan laitteista ja ohjelmista ylläpidetään omaisuusrekisteriä ja järjestelmät dokumentoidaan sovitulla tavalla. Palvelupyynnöt, muutokset ja muut tapahtumat rekisteröityvät seurantajärjestelmään, josta asiakas saa haluamansa raportit.

Varmistukset, onsite / offsite
Asiakkaan varmistuksista huolehditaan ja niiden toteutumista valvotaan. 

Tukipalvelut

Tekninen tukinumero
Asiakasta palvelee tekninen asiantuntijatiimi, joka auttaa ongelmatilanteissa nopeasti.

Palvelupyyntöjen käsittely
Asiakas pidetään ajan tasalla palvelupyynnöistä tiketöintijärjestelmän avulla tai puhelimitse. Asiakas saa halutessaan käyttöönsä palveluportaalin, josta hän voi tarkkailla palvelupyyntöjen tilaa ja hyväksyä toimenpiteitä.

Etätuki, onsite-tuki, service desk
Asiakkaan oma IT-henkilöstö voi saada tukea erikoisasiantuntijoilta. Loppukäyttäjätuesta voidaan tehdä Service Desk -palvelusopimus. Asiakkaan henkilöstöä voidaan palvella tehokkaasti etätuella ja palvelut ovat saatavilla maanlaajuisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Jätä tarjouspyyntö »

 

Sivukartta