Referenssi

Faron Pharmaceuticals

Referenssit

Asiakastarinoita

Faron Pharmaceuticals: ”It’s all about saving lives.”

Faron Pharmaceuticals on turkulainen, Lontoon AIM pörssiin listattu lääkekehitysyhtiö, joka tekee tutkimustyötä ja kehittää uusia, innovatiivisia lääkkeitä ihmishenkien pelastamiseksi.

Lääkeinnovaatioiden kehittäminen on vaikea laji, jossa vaaditaan uusia tieteellisiä läpimurtoja taistelussa sairauksia vastaan. Kun Faronin asiantuntijatiimi keskittyy olennaiseen, tehokkaat ja turvalliset ICT- järjestelmät sekä nopea tuki ovat tärkeässä roolissa.

Globaalisti toimivan henkilöstön työkaluksi on valjastettu Office 365 Enterprise toiminnallisuudet. Faronilla ei ole tietoteknistä historiallista painolastia, vaan käyttäjille on voitu valita nykyaikaisia työkaluja ilman yhteensopivuuden rajoitteita. Hyvän käytettävyyden takia Faronilla suositaan Apple Mac ja iPhone mobiililaitteita, joiden tuen ja hallinnan ominaisuuksista ei ole tarvinnut tinkiä verrattuna Windows- koneisiin.

”Through exciting science our dedicated professionals want to discover ground-breaking ways to battle diseases that are difficult to cure. Our values science and people tell everyone what Faron is all about. In the end, it’s all about saving lives.” – www.faron.com

 

Sivukartta