Referenssi

Liedon Tilitoimisto Oy

Referenssit

Asiakastarinoita

Liedon Tilitoimisto Oy: ”Helppoa ja sujuvaa.”

Liedon Tilitoimisto Oy on Liedon keskustassa sijaitseva monipuolinen tilitoimisto, jonka juuret ulottuvat 1980-luvun alkupuolelta 1996 tapahtuneen omistusjärjestelyiden kautta tähän päivään asti. Liedon Tilitoimisto Oy:n ja Plan 4 IT Oy:n yhteistyö on alkanut vuonna 2002.

Tänä päivänä Liedon Tilitoimisto Oy:llä on käytössä Plan 4 IT Oy:n oma Plan Officer -palvelu sekä toimivat etäyhteydet ja automaattinen varmistus.

Plan Officer -konseptin asennuksessa huomioitiin erityisesti asiakkaan omien tilitoimistosovellusten, kuten Tikonin ja Domuksen, toimiminen järjestelmässä sekä työntekijöiden toiveissa olleet etäyhteydet. Uudistusten ansiosta Liedon Tilitoimisto Oy välttyi suurilta laiteinvestoinneilta ja työntekijät pystyvät nyt tekemään sujuvasti töitä myös kotonaan. Myöhemmin vuonna 2010 myös varmistus vaihdettiin nauhoista automaattiseen varmistukseen.

Liedon Tilitoimisto Oy on ollut hyvin tyytyväinen Plan 4 IT Oy:n palveluihin. Erityisesti Liedon Tilitoimisto Oy:n toimitusjohtaja Kim Seljänne arvostaa Plan 4 IT Oy:n joustavuutta sekä työn sujuvuutta: ”Yhteistyö Plan 4 IT Oy:n kanssa on helpottanut arkeamme, kun päivitykset hoituvat etänä, eikä niitä tarvitse tehdä kaikkiin koneisiin erikseen.” Konkreettisiksi hyödyiksi Seljänne mainitsee vielä ICT-laitteiden ylläpidosta sekä työajan tehostumisesta saavutetut taloudelliset säästöt.

 

Sivukartta