Referenssi

Pertinax Oy

Referenssit

Asiakastarinoita

Pertinax Oy, Evelina Blom: ”Aina pitäisi keksiä jotain parannettavaa, mutta juuri nyt ei tule mitään mieleen.”

Pertinax Oy on Salossa toimiva, 1990-luvulla perustettu yritys. Yritys suunnittelee ja toteuttaa laadukkaita tulostuspintoja ammattimaisiin ja vaativiin käyttökohteisiin maalla ja merellä.

Pertinaxissa työtä tehdään suurella sydämellä. Työlle omaleimaista on aito kiinnostus asiakkaiden projekteja kohtaan ja halu löytää näihin toimivat ratkaisut. Pertinaxin liiketoiminta on laajentunut ja kasvanut viime vuosina, kun se mm. vuonna 2018 nappasi hyttitehtaan miljoonasopimuksen. Kasvu on ollut mahdollista laajan yhteistyöverkoston turvin, jonka avulla se pystyy toimittamaan suuria kokonaisuuksia tai olemaan sujuva osa niitä. Esimerkiksi IT-palvelut on kokonaisuudessaan ulkoistettu Plan 4 IT Oy:lle. "Minua ei kiinnosta pähkiä IT-asioita juurikaan, vaan haluan keskittyä omaan työhöni. Siksi on hyvä, että palvelua toimittavilla asiantuntijoilla on norsun hermot ja palvelua on saatavilla aina, kun sille on tarvetta.", Evelina Blom sanoo.

Pertinaxin ja Plan4IT:n yhteistyö alkoi verkkopalomuurin asentamisesta. Tämän jälkeen Plan4IT on rakentanut uuden toimintavarman palvelin- ja varmistusjärjestelmän, toimittanut työasemia ja kannettavia, toteuttanut verkkopäivityksen, ottanut käyttöön Office 365:n, rakentanut työntekijöille etäyhteydet, ollut mukana suurkuvatulostimen Linux-asennuksessa ja antanut monenlaista käyttäjätukea. Pertinax luottaa kattavaan Officer huolenpitosopimukseen. Näin tuki on jatkuvasti saatavilla, palvelimia ja työasemia varmistetaan ja valvotaan sekä tietoturvasta ja päivityksistä pidetään huolta.

Pertinaxissa ollaan tyytyväisiä yhteistyöhön Plan 4 IT:n kanssa ja asiat ovat kaikkiaan sujuneet hienosti. Evelina Blomin mukaan, kun välillä on tullut yllättäviä tarpeita, palvelua on saanut erittäin nopeasti. Edes suunnittelutyön ja tuotannon edellyttämä laaja konekanta aina Windows- ja Linux-työasemista suurkuvatulostimiin ei ole ollut esteenä, vaan Plan4IT:ltä on aina löytynyt osaamista vaativampiinkin ongelmiin. ”Aina pitäisi keksiä jotain parannettavaa, mutta juuri nyt ei tule mitään mieleen.”, tuumii Evelina Blom.

 

Sivukartta