Referenssi

Tili-Piikkiö Oy

Referenssit

Asiakastarinoita

Tili-Piikkiön toimitusjohtaja Heikki Sinisalo: ”Onnistuneimpia diilejä, mitä olen tehnyt.”

Tili-Piikkiö Oy on Piikkiössä sijaitseva lähes 40 vuotta sitten perustettu perinteitä vaaliva tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen kirjanpito-, isännöinti ja palkanlaskentapalveluita. Tili-Piikkiöstä tuli Plan 4 IT Oy:n asiakas toisen tilitoimistoyrittäjän suosituksen kautta vuonna 2002, ja tästä lähtien Plan 4 IT Oy on hoitanut yrityksen ICT-ylläpidon.

Vuonna 2009 Tili-Piikkiö vaihtoi omat ICT-laitteensa Plan Officer -konseptiin, jossa investointien ja erillisten ylläpitomaksujen sijaan laitteista, ohjelmistoita ja niiden ylläpidosta maksetaan kiinteää kuukausimaksua. Plan Officer -asennuksen yhteydessä kaikki Tili-Piikkiön ohjelmistot ja käyttäjät siirrettiin samalle palvelimelle, jolloin ylläpitotoiminnot myös helpottuivat huomattavasti. Samalla kertaa päivitettiin myös Tili-Piikkiön etäyhteydet, jotka eivät aiemmin olleet toimineet kunnolla.

Tili-Piikkiön toimitusjohtaja Heikki Sinisalo kuvaa yhteistyötä Plan 4 IT Oy:n kanssa ”parhaaksi diiliksi, mitä hän on tehnyt”. Plan 4 IT Oy:n vahvuuksiksi toimitusjohtaja nimeää erityisesti Tikon-ohjelmisto-osaamisen, ammattitaidon sekä nopean reagoinnin. Myös toimiva puhelinpalvelu on ”yhden puhelun taktiikkaa” suosivan toimitusjohtajan mieleen. Arvosanaksi Sinisalo antaisi Plan 4 IT Oy:lle 10-, sillä ”täyskymppiähän ei voi antaa kenellekään, vaikka tällä kertaa mieli tekisi”.

 

Sivukartta